Kozijnen Conserveren

Kozijnen conserveren
Om langer van kunststof en aluminium kozijnen te genieten, zult u ze moeten laten conserveren. Veel mensen denken bij kunststof en aluminium kozijnen “daar heb ik geen omkijken meer naar”. Helaas is dit maar voor een deel waar. Vuil dat op de kozijnen terechtkomt, kan inbranden en permanente vlekken veroorzaken. UV straling kan zorgen voor verkleuring. Om dit te voorkomen, kunnen wij de kozijnen conserveren ter bescherming tegen omgevingsfactoren.

Reinigen en conserveren van kozijnen
Het schoonhouden van kozijnen tijdens het reguliere glasbewassing kan echter niet voorkomen dat deze door sterk wisselende weersinvloeden na verloop van tijd verweren. Vooral in geval van kunststof en aluminium kozijnen is het daarom raadzaam deze periodiek te conserveren. Kozijnen conserveren houdt in dat uw kozijnen voorzien worden van een vuil- en waterafstotende laag waardoor corrosie en verwering voorkomen wordt. De levensduur van de kozijnen zal hierdoor aanzienlijk verlengd worden. Dit is ook toepasbaar voor kunststof, natuursteen en metalen gevelbeplating.

Kozijnen conserven met een Nano coating
Wij zijn gecertificeerd in het aanbrengen van nano coating. Nano coating is een hoogwaardig beschermingssysteem op basis van chemische nanotechnologie. Nano coating is een twee componenten coating speciaal ontwikkeld voor gesloten ondergronden, zoals blanke en gecoate metalen, RVS en Volkern beplating. Nano coating is zéér geschikt als langdurige bescherming tegen atmosferische invloeden en graffiti en daardoor ideaal voor objecten / ondergronden waar hoge eisen worden gesteld aan de esthetiek. Het product is zéér duurzaam mede door de toevoeging van chemische nanotechnologie. Nano coating kan tot 10 jaar gegarandeerd worden, mits vakkundig aangebracht door een gecertificeerd bedrijf. Nano coating wordt in één uiterst dunne laag aangebracht. Het reguliere schoonmaken gaat daarna sneller en makkelijker.

Terug naar overzicht