Zakelijk

Totaalonderhoud en renovatie voor zakelijke doeleinden

Voor ons is geen project te groot. Samen met de opdrachtgever gaan we graag langs op locatie om een opname uit te voeren. Graag delen wij onze bouwkundige kennis met u en verwerken wij dit in een passende aanbieding.

Projecten waar wij trots op zijn

Gashouder tanks coaten

Daken en wanden coaten

In opdracht van Delfluent Services B.V. hebben wij deze twee ernstig vervuilde gas tanks voorzien van een nieuwe coatingsysteem.

Gashouder tanks coaten

Toren Stadhuis Leiden

Vloercoating met uitzicht

De vloervelden aan de binnen en buitenzijde, van de Toren van Stadhuis Leiden, waren aan vervanging toe en het was tijd voor een mooie nieuwe vloercoating, deze beschermt ook tegen diverse weersinvloeden.

Ondanks de nauwe werkruimte hadden we wel een fantastisch uitzicht over de stad.

Bekijk project

Douche en toilet ruimte verbouwing

Vernieuwde douche en toilet ruimte bedrijfspand

In dit bedrijfspand wordt de douche en toilet ruimtes dagelijks intensief gebruikt. Het is natuurlijk van belang dat deze up-to-date zijn zodat er geen lekkage’s kunnen ontstaan en dat alles gemakkelijk en snel schoon te maken is.

Bekijk project

Grootonderhoud Noordwijk

Totaal renovatie appartementencomplex

Aan dit appartementencomplex aan het strand van Noordwijk zijn wij momenteel bezig met groot onderhoud. Samen met de VvE en het bestuur zijn we uitgekomen op dit fantastische resultaat.

Doordat het appartementencomplex op een geweldige locatie staat, heeft de gevel ook veel te verduren gehad de afgelopen jaren door diverse weersinvloeden.

Bekijk project