Over ons

BP Management - Totaalonderhoud B.V. is o.a. gespecialiseerd in gevel totaalonderhoud - buiten gevelisolatie - specialistische schoonmaak - vloeronderhoud - vloercoating - graffiti verwijdering en glasbewassing.
Wij zijn een innovatief bedrijf dat sinds 1997 werkzaamheden verricht van gevel totaalonderhoud tot specialistische schoonmaak. We staan voor kwaliteit, maken duidelijke afspraken en werken uitsluitend met vakspecialisten. Ondertussen heeft het bedrijf 7 bedrijfshallen voor het opslaan van al het materiaal en producten. Met het uitgebreide assortiment aan materiaal kunnen zeer diverse projecten worden aangenomen. BP Management bv (Bedrijven Ponsen Management) is gevestigd in Wateringen, midden in de Randstad. Peter Ponsen heeft het bedrijf opgericht en is bouwkundige. Mike Ponsen is sinds 2005 allround professional en is mede eigenaar geworden in 2010. Daarnaast is Sharona Ponsen ook mede eigenaar geworden in 2021 en runnen momenteel met zijn drieën het familie bedrijf. 

Flexibel en komen afspraken na

Door het brede dienstenpakket is BP Management - Totaalonderhoud zeer flexibel. De medewerkers hebben elk een specialisme, maar zijn inzetbaar voor alle diensten. Hiervoor bieden we zeer kundig personeel dat verder denkt dan hun eigen vakgebied. Dit resulteert in de beste en snelste oplossing voor elk onderhouds- of reinigingsprobleem. Alle diensten overlappen elkaar, waardoor kennis van alle vlakken noodzakelijk is. Alle specialisten zijn gecertificeerd om te werken op hoogte en het gebruiken van verschillende hoogwerkers.

Innovatief

Veel leveranciers vragen advies aan BP Management - Totaalonderhoud voor het gebruik van nieuwe technieken van hun producten. Via het brede netwerk worden innoverende producten ontwikkeld. Zo zijn er speciale rollers geproduceerd voor het beter aanbrengen van nanocoatings. De leverancier van deze nanocoatings heeft het advies voor het gebruik van de nieuwe rollers opgevolgd. Binnen de branche loopt BP Management voorop qua innovatie en gebruik van creatieve oplossingen. Hierdoor betrekken leveranciers het bedrijf in het testen van nieuwe producten en technieken.
Tevens worden er producten uit de metaalindustrie gebruikt voor dieptereiniging van bakplaten. Zeer fijne wondersponzen zijn ontwikkeld voor het verwijderen van ‘onverwijderbare’ strepen op vloeren. Daarnaast worden, door de grote chemische kennis, producten veilig gecombineerd om een speciale reinigende werking te creëren. BP totaalonderhoud - Totaalonderhoud is een innoverend bedrijf dat voor elk reiniging of onderhoud probleem een snelle en goede oplossing heeft.

Veiligheidsmanagementsysteem

Dit is ter bevestiging dat het veiligheidsmanagementsysteem van BP Management B.V te Wateringen voldoet aan de eisen gesteld in de norm VGM Checklist aannemers, VCA • versie 2008/5.1

Dit certificaat is geldig voor de volgende activiteiten: Het uitvoeren van gebouwonderhoud, -reparatie en - herstelwerkzaamheden.

Wij werken o.a. voor

Totaalonderhoud voor bedrijven en particulieren

Bekijk onze projecten