Onder de grond werkzaamheden 

Aan uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex. In omgeving Zuid-Holland. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Kelder afdichting

De experts van BP Management - Totaalonderhoud hebben jarenlange ervaring met het afdichten van keldermuren. Of het nou gaat om een kelder in een woonhuis, een bedrijfspand of een grachtenpand: Prevent Vochtwering maakt uw kelder weer vocht- en stankvrij door het inzetten van speciale injectieapparatuur of een speciaals afdichtingsysteem van binnen of buitenaf.

Prof afdichting

Water en zout zijn voor het grootste gedeelte de veroorzakers van schade aan bouwmaterialen. Nat metselwerk is niet alleen schadelijk voor het gebouw, maar ook voor de gezondheid van de bewoners. Zo ontstaan bijv. hygiënische problemen zoals schimmelvorming. Daarbij komt enorm veel energieverlies via de natte muren e.d. Waar mensen wonen en leven moeten wanden, muren en kelders droog en dicht zijn. Afgezien van defecte waterleidingen, lekkage e.d. kan schade door vocht c.q. water het resultaat zijn.

Injecteren

Injecteren is het waterdicht maken van beschadigingen in o.a. metselwerk, beton, vloeren of natuursteen. Denk bijvoorbeeld aan scheuren die in de loop der tijd ontstaan zijn. Deze beschadigingen zijn vaak de oorzaak van de vochtproblemen. Dit herstellen wij door de beschadiging te injecteren met speciale twee componenten mengmachines.