Dakwerkzaamheden

Aan uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex. In omgeving Zuid-Holland. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Dakcoating

Een daksysteem wordt in meerdere lagen vloeibaar aangebracht en omsluiten de ondergrond als een tweede huid. Dakcoating zorgt ervoor dat een plat dak helemaal zelf weer langdurig herstelt en verbetert. Door het dak te coaten wordt het beschermd tegen vocht en vuil, waardoor het nog jarenlang mee kan. Daarnaast heeft reflecterende dakcoating ook nog eens een verkoelende werking. Wij beschikken over een ruim aanbod aan sneldrogende coatings in verschillende kleuren.

Hemelwaterafvoer

In Nederland kunnen we helaas niet zonder hemelwaterafvoer. Hemelwaterafvoeren (ook wel HWA genoemd) zijn een belangrijk onderdeel van daken. Lekkage problemen kunnen ontstaan wanneer er bijvoorbeeld een afvoer verstopt is. Het water kan hierdoor mogelijk op plaatsen komen waar het niet wenselijk is. Vocht kan in de gevel trekken en schade toebrengen aan het gebouw.

Lood & Zinkwerk

Lood en zinkwerken zijn nog regelmatig gewenst bij oude gebouwen. Voor afwatering en vochtwering kunnen we handmatig putten, loodflappen en zinken dakgoten maken. Bij nieuw bouwprojecten wordt vooral kunstlood gebruikt.

Betonwerk

Betonrot komen wij veel tegen in het werk. De bewapening in het beton gaat roesten en zet uit, waardoor er brokken beton los komen. Het beton verliest daardoor zijn sterkte.

Betonrot repareren begint bij het in kaart brengen van het probleem. Goed onderzoek naar de oorzaak en locatie van het probleem is nodig voordat we betonherstel kunnen uitvoeren. Betonrenovatie gaat vaak samen met het conserveren van staal in het beton.

Dakbedekking & herstel

Een lek is vaak het gevolg van een gebrekkig onderhoud, waardoor mossen en andere planten vrij spel krijgen. Daarnaast wordt de dakbedekking blootgesteld aan alle weersinvloeden: licht en warmte van de zon, kou, water, ijs, sneeuw. De natuurelementen kunnen grote temperatuurschokken opleveren. Wij zoeken naar het eventuele probleem en pakken dit bij de bron aan. Wij kunnen kleine reparaties uitvoeren of een volledig dak aanpakken.