Vloerwerkzaamheden

Aan uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex. In omgeving Zuid-Holland. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Balkonrenovatie

Balkonrenovatie is iets waar soms te weinig aandacht aan wordt gegeven. Het is daarom ook niet vreemd, dat het (gedwongen) verstevigen van balkons en galerijen momenteel volop in het nieuws is. Wanneer het draagvermogen van een balkon of galerij afneemt, zijn gevolgen voor uw veiligheid en die van uw omgeving niet te overzien.

Wij verzorgen balkon renovaties met o.a betonherstel, staalconservering en schilderwerk. Voor de balkonvloer wordt een waterdichte epoxy coating gebruikt met eventueel een antislip.

Galerijrenovatie

Galerijen in flats, woningen, bedrijven, winkels of industriepanden zijn vaak oerdegelijk aangelegd omdat ze veel belast worden door mens en natuur. Een combinatie van zware belasting, wissselende weersomstandigheden en tijd zorgen er samen voor dat na een flink aantal jaren uw galerij tekenen vertoont van slijtage of beschadigingen.

Door een galerij te renoveren kunt u hier nog jarenlang gebruik van maken. Het renoveren doen we met moderne machines, grondstoffen en materialen. Bovendien wordt de renovatie uitgevoerd door echte vakmensen.

Niet alleen kunnen we uw beton herstellen en versterken. We kunnen ook kitvoegen aanbrengen ten behoeve van de waterdichtheid van een balkon of galerij, of schrobranden en bruggen aanbrengen bij trappen. Tot slot kunt u bij ons terecht voor de renovatie en het onderhoud van zowel de vloer als de wanden en het plafond van uw galerij.

Buitenvloercoating

Een vloercoating beschermt de vloer tegen beschadigingen door intensief gebruik of bijtende vloeistoffen. Vloercoatings zijn verkrijgbaar in vele soorten. Met onze ruime ervaring en kennis adviseren we u graag over de mogelijkheden. Of het nu gaat om vloercoatings voor binnen of buiten en met uiteenlopende toepassingen, we helpen u graag de juiste vloerafwerking te kiezen.

Binnenvloercoating


Een vloercoating is een slijtvaste toplaag op basis van epoxy die u over uw bestaande vloer heen kunt laten aanbrengen.

Wilt u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw showroom, winkel of garage? Dan is een vloercoating wellicht de juiste oplossing voor u. Afhankelijk van de staat van de ondervloer en uw wensen maken we een prijsopgaaf op maat. Op die manier weet u van tevoren hoeveel u betaalt voor uw vloercoating.

Vloer polijsten

Een vloer polijsten is een specialistische techniek, waarbij het belang voor optische esthetiek het belangrijkste is. Gemakkelijk gezegd: een doffe vloer laten glanzen. Het Polijsten van beton of natuursteen, van bijvoorbeeld een marmer vloer, gebeurt met speciale materialen. Deze materialen bevatten diamant.

Nadat een vloer gepolijst is, wordt deze vaak nog geïmpregneerd tegen het indringen van vuil en vocht. Dit is iets wat wij altijd adviseren om als laatste stap te laten uitvoeren. 

Vloer reinigen

Onze specialisten reinigen uw vloeren van hout, marmer, linoleum of bijvoorbeeld natuursteen. Met hoge kwaliteit machines, reinigingsmiddelen en professionele vakmensen wordt uw vloer gereinigd. Van kleine ruimtes in een woning of op kantoor tot grote vloeren in winkelcentra en parkeergarages. We hebben ook ervaring met het reinigen van vloeren in supermarkten, sporthallen en horecagelegenheden.