Glasbewassing

Glasbewassing gaat voor ons verder dan een sopje en een ladder. We hebben de nieuwste technieken in huis om glas en andere gladde oppervlakken te reinigen. Zonder hoogwerker kunnen we tot 15 meter hoog streeploos reinigen. We reinigen ramen tot de 4e verdieping met telescoop glasbewassing. Glasbewassing voor winkelcentra, gebouwen van VvE’s of kantoorpanden, wij staan voor u klaar.

Osmose water
We produceren ons eigen osmose water. Het osmose water is ontkalkt water dat geen strepen meer achterlaat.

Telescoop glasbewassing
Het complete systeem van telescoop glasbewassing bestaat uit een telescoopsteel met een wasborstel en een aanhanger met onder andere een haspel met 100 meter waterslang, een tank met gedemineraliseerd (puur) water en een pomp. Door met de telescoopsteel gedemineraliseerd water over een oppervlak te laten vloeien, te sproeien onder een druk van 10 bar, mechanisch te borstelen en na te spoelen, lossen alle mogelijke vervuilingen op en blijft een streeploos schoon oppervlak achter. Het resultaat is dat alle gladde vlakken tot 15 meter hoogte moeiteloos vanaf de grond gewassen kunnen worden (ook de 3e en 4e etage). Hierdoor zijn hoge investeringen in hoogwerkers en voorzieningen aan daken vaak niet nodig.

Glasbewassing op hoogte
Voor hogere glasbewassing hebben we gecertificeerd personeel om te werken op hoogte. Ook de schijnbaar onbereikbare plaatsen kunnen we reinigen. Onze glazenwassers hebben in Den Haag het schuine dak van een van de hoogste gebouwen, het Castalia gebouw, gereinigd. Naast de glasbewassing is hier ook een coating aangebracht om de afzet van vuil en kalk te minimaliseren.

Terug naar overzicht