Graffiti Verwijderen

Graffiti verwijderen.
Graffiti of klad vandalisme is een lastig aan te pakken probleem wat nog regelmatig voorkomt. Is uw eigendom beklad met graffiti, geef het dan niet de kans in te trekken en uit te harden en laat de graffiti z.s.m. verwijderen. Onze specialisten hebben de kennis en gereedschappen om uw eigendom weer geheel graffiti vrij te maken.

Hoe verwijderen we graffiti.
Er zijn veel verschillende soorten klad vandalisme, ook wel graffiti genoemd. Het wordt aangebracht op veel verschillende ondergronden en plaatsen. Ook zijn er verschillende soorten verf en stift die hier voor gebruikt worden. Dit geeft elke keer weer een uitdaging om het zo goed mogelijk weg te halen zonder dat de ondergrond wordt beschadigd. Wij gebruiken bij het verwijderen hogedruk techniek met heet water, anti graffiti pasta’s en een nat straal Torbo machine.

Een goed resultaat bij het verwijderen van graffiti is niet altijd te garanderen. Het is zeer afhankelijk van de gebruikte verf en ondergrond. Vethoudende verf uit spuitbussen trekken volledig in poreuze oppervlakten en beschadigen het materiaal. Graffiti gemaakt met permanent markers of benzine stiften, bijten het oppervlak weg. Indien dit soort graffiti is gezet op glas is helaas enkel vervanging een oplossing.

Met spoed graffiti verwijderen
Het komt regelmatig voor dat graffiti vervelende teksten of tekens bevatten bij bijvoorbeeld ambassades en publieke gebouwen. Met spoed graffiti verwijderen is voor ons geen probleem.

Terug naar overzicht