Gevel Conserveren

Gevel conserveren
De gevel conserveren tegen weersinvloeden is belangrijk voor duurzaam behoud van de gevel. Door de weersinvloeden, flora, fauna, fijnstof en ander omgevingsvuil kunnen gevels snel achteruit gaan in kwaliteit. Voorkomen is beter dan genezen en daarvoor is het conserveren van gevels een goede oplossing. Wij kunnen diverse gevelmaterialen conserveren waardoor deze delen voor langere tijd beschermd zijn.

Kozijnen
Het schoonhouden van kozijnen tijdens de reguliere glasbewassing kan echter niet voorkomen dat deze door sterk wisselende weersinvloeden na verloop van tijd verweren. Vooral bij kunststof en aluminium kozijnen is het daarom raadzaam deze periodiek te conserveren. Conserveren houdt in dat uw kozijnen voorzien worden van een vuil- en waterafstotende laag waardoor corrosie en verwering voorkomen wordt. De levensduur van de kozijnen zal hierdoor aanzienlijk verlengd worden. Dit is ook toepasbaar voor kunststof, natuursteen en metalen gevelbeplating.

Nano Coating
Wij zijn gecertificeerd in het aanbrengen van nano coating. Nano coating is een hoogwaardig beschermingssysteem op basis van chemische nanotechnologie. Nano coating is een tweecomponenten coating speciaal ontwikkeld voor gesloten ondergronden, zoals blanke en gecoate metalen RVS en Volkern beplating. Nano coating is zéér geschikt als langdurige bescherming tegen atmosferische invloeden en graffiti. Nanocoating is daardoor ideaal voor objecten en ondergronden waar hoge eisen worden gesteld aan de esthetiek. Het product is zéér duurzaam mede door de toevoeging van chemische nanotechnologie. Nano coating kan tot 10 jaar gegarandeerd worden, mits vakkundig aangebracht door een gecertificeerd bedrijf. Nano coating wordt in één uiterst dunne laag aangebracht. Het reguliere schoonmaken gaat na het aanbrengen van de nano coating sneller en makkelijker.

Terug naar overzicht