Reinigingsdiensten

Naast de totaalonderhoud diensten is BP Management ook gespecialiseerd in schoonmaak & reiniging. Wij reinigen oppervlakken als vloeren, muren, binnen of buiten muren, kozijnen, keukens en nog veel meer. Onze ervaring, kennis en apparatuur blijft in ontwikkeling door het volgen van diverse specialisten cursussen en de nieuwste techniek.

Bekijk de specialistische reinigingsoplossingen en neem contact op voor het opstellen van een gedetailleerde offerte. Heeft u een uniek reinigingsprobleem dan kunt u telefonisch advies inwinnen

We zijn specialist in bijzondere schoonmaakoplossingen

We zijn heel flexibel om bijzondere reinigingsproblemen op te lossen en snel voldoende mensen en materieel in te kunnen zetten voor het gewenste resultaat. Door zeer brede kennis en ervaring en contacten met leveranciers zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op reinigingsgebied.

Ook het herkennen van vuil is zeer belangrijk voor de juiste aanpak. Voor het behoud van het oppervlak is het juiste gebruik van schoonmaakmiddelen belangrijk.

Grote schoonmaakbedrijven schakelen BP Management in wanneer zij zelf niet de kennis in huis hebben voor een bepaald reinigingsprobleem. Leveranciers vragen ons advies voor innoverende producten. Door ervaring kunnen we ook zelf specifieke samenstellingen mengen voor elke probleem. BP management is een klein bedrijf met een zeer groot specialisme. Ook het management staat nog regelmatig zelf te schrobben in een frituurpan om contact met de werkvloer en de diensten te houden. Alles draait om kennis.

Door ziekenhuizen wordt het bedrijf ook regelmatig ingezet om operatiekamers volledig te ontsmetten van ongewenste bacteriƫn. Ook bedrijven die techniek leveren voor de ruimtevaart hebben interesse getoond in de diensten van BP management. Voor deze bedrijven worden zeer hoge eisen geteld aan de werkwijze en het resultaat.

Het bedrijf beschikt over een zeer groot assortiment aan materiaal voor reiniging en onderhoud. Al het materiaal wordt jaarlijks gekeurd op veiligheid. Alle medewerkers binnen het bedrijf zijn VCA gecertificeerd en kunnen veilig werken met de producten, materialen en machines. Veilig werken op hoogte is een vereiste om de moeilijk bereikbare oppervlakten te bereiken voor onderhoud of reiniging. Met het beschikbare steigermateriaal is het veilig werken aan gevels en schoorstenen mogelijk.