Vloeren

Vloeronderhoud
Vloeronderhoud is belangrijk voor elk vloer. Of het nu gaat om onderhoud van een houten vloer, betonnen vloer of natuurstenen vloer, elke oppervlakte heeft zijn onderhoud nodig voor behoud van het materiaal. BP Totaalonderhoud heeft de apparatuur en kennis in huis om alle soorten vloeren te repareren en tegen slijtage te beschermen.

Vloerreparatie
Mocht het voor regulier vloeronderhoud te laat zijn, dan kunnen we vloerreparatie uitvoeren. Het verwijderen van krassen op marmer of graniet is geen probleem. Schade aan een gietvloer of betonvloer kunnen ook hersteld worden. Zijn er looplijnen en slijtage zichtbaar aan uw parketvloer? Ook hier hebben we een passende oplossing voor.

Parketvloer schuren
Een parketvloer schuren en lakken kan bij ons 50% sneller dan bij andere onderhoudsbedrijven. Dit kunnen we realiseren door het toepassen van de nieuwste techniek op vloeronderhoud gebied. De gebruikte apparatuur, materialen en kennis geven ons een voorsprong op de concurrentie.

Vloercoating
Een vloercoating beschermt de vloer tegen beschadigingen door intensief gebruik of bijtende vloeistoffen. Vloercoatings zijn verkrijgbaar in vele soorten. Met onze ruime ervaring en kennis adviseren we u graag over de mogelijkheden. Of het nu gaat om vloercoatings voor binnen of buiten en met uiteenlopende toepassingen, we helpen u graag de juiste vloerafwerking te kiezen.

Beton polijsten
Gepolijst Super Beton is de ultieme oplossing voor industriële vloeren. Na het bewerken van de betonvloer glimt de vloer mooier dan een gevlinderde betonvloer. Een gepolijste betonvloer is ook ideaal voor garages, showrooms en magazijnen doordat het bestand is tegen vetten en zuur. Een gepolijste betonvloer hoeft niet onderhouden te worden met vloercoatings, omdat het harder is dan de hoogwaardigste coating. Een vloer met betonlook is populair binnen kantoren en woningen. Met onze polijst techniek creëren we een mooie betonvloer van het beton zelf. Geen betonlook verf of coatings om alleen het idee te geven van beton, maar werken met de basis.

Spuitkurk

BP Management is officiële Decoproyec spuitkurk applicateur.
Spuitkurk is een decoratieve afwerklaag met isolerende eigenschappen, geschikt voor binnenmuren en plafonds, gevels en daken. Dit ecologisch product is een op kurk gebaseerde emulsie die wordt aangebracht met een spuitpistool. De gespoten kurk vormt een elastische, waterafstotende en ademende beschermlaag met een thermisch en akoestisch isolerende werking.