Buitengevelisolatie

E-Brick is installatiemateriaal met een zeer hoge isolatiewaarde waarop steenstrips zijn bevestigd. Het e-brick systeem kan naar wens worden aangepast. De steensoort, kleur en verband zijn variabelen die naar wens aangepast kunnen worden. Het e-brick systeem is ideaal voor grote oppervlakten of bij het vervangen van borstwering onder kozijnen. Steenfabriek Wielenberg produceert het e-brick systeem. Door de hoge isolatiewaarde van het e-brick systeem is het warmteverlies nihil.

Gevelrenovatie met E-brick
Bij renovatieprojecten wordt hiermee het rendement op de stookkosten verhoogd. Dit systeem verduurzaamt een woning en is milieuvriendelijker dan regulier metselwerk. Het e-brick systeem bespaart 50% van de tijd en 2/3 van de kosten in vergelijking met regulier metselwerk. Daarnaast verlaagd het de warmte uitstoot tot minder dan 5%, terwijl spouwmuren voor maximaal 90% warmtebehoud zorgen. Het e-brick systeem geeft ook een strakker resultaat dan het handmatige metselwerk. Afhankelijk van het project kan dit systeem worden toegepast.

E Brick dubbele besparing
Bespaart u graag geld door energiebesparingen? Met E-Brick bespaart u niet alleen op uw stookkosten, u werkt ook aan een beter milieu en bespaart op gevelonderhoud. Uw gevels zien er direct uit als nieuw. De isolatie met steenstrips worden steeds vaker toegepast in Nederland.

Terug naar overzicht