Ramen en kozijnen

Houtrot reparatie
Houtrot reparatie van houten kozijnen of het volledige kozijn vervangen is mogelijk. Na het reinigen van de kozijnen, en het eventueel polijsten bij onderhoud aan aluminium kozijnen, wordt een coating aangebracht.

Schilderwerk
Voor het schilderwerk aan kozijnen gebruiken we hoogwaardige verf en coatings. Na het conserveren van kozijnen zijn ze weer als nieuw en beschermd tegen de weersomstandigheden.

Kozijnen Conserveren
Om kunststof kozijnen langer te behouden is het nodig om deze regelmatig te reinigen en te conserveren. Kunststof kozijnen hebben minder onderhoud nodig dan houten kozijnen, maar zijn niet volledig onderhoudsvrij. Onderhoud aan kunststof kozijnen is nodig om goed functionerende en mooie ramen te houden. BP Management is
gespecialiseerd in het reinigen en conserveren van kozijnen van elk soort
materiaal.

Ramen en kozijnen reinigen en conserveren

Ramen en kozijnen reinigen en conserveren is noodzakelijk voor duurzaam behoud. Wij hebben diverse HD units in ons assortiment om kleine en grote aantallen ramen en kozijnen te reinigen. Bij standaard glasbewassing worden enkel de ramen gewassen. Het reinigen van de kozijnen wordt vaak niet gedaan om tijd te besparen. Ter behoud van het kozijn is het regelmatig reinigen wel noodzakelijk. Om het kozijn te beschermen tegen vuil en schadelijke stoffen kunnen we de kozijnen ook conserveren. Met een speciale coating op het kozijn wordt de levensduur verhoogd. Een langere levensduur van kozijnen bespaart veel geld en voorkomt het vervangen van een kozijn.