Onderhoudsdiensten

BP Management heeft een zeer brede en specialistische kennis over diverse onderhoudswerkzaamheden. Alle soorten gevelonderhoud kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij gaan altijd voor de beste oplossing met hoogwaardige producten en de beste kwaliteit. Verwacht geen “vlugge stappen snel thuis” aanpak zoals veel andere bedrijven toepassen. Wij zijn overtuigd van onze professionele aanpak en geven daar ook de garantie voor. Met alle verkrijgbare producten hebben we veel ervaring, waardoor we per onderhoudsproject de beste oplossing kunnen bieden. Het bedrijf en onze specialisten hebben verschillende certificaten voor de werkwijze die we hanteren.

Bekijk de onderhoudsoplossingen en neem contact op voor het opstellen van een gedetailleerde offerte. Heeft u een uniek onderhoudsprobleem dan kunt u telefonisch advies inwinnen.

Spuitkurk

BP Management is officiële Decoproyec spuitkurk applicateur.
Spuitkurk is een decoratieve afwerklaag met isolerende eigenschappen, geschikt voor binnenmuren en plafonds, gevels en daken. Dit ecologisch product is een op kurk gebaseerde emulsie die wordt aangebracht met een spuitpistool. De gespoten kurk vormt een elastische, waterafstotende en ademende beschermlaag met een thermisch en akoestisch isolerende werking.